Pilehyttens historie

Hvem er Pilehytten?

Jeg hedder Anita Olsen og har haft Pilehytten siden 2002.

 

Da jeg var ung, elskede jeg kurve, jeg købte tit en kurv eller andet flettede fordi jeg var nødt til det. På en ferie til Ungarn, købte jeg min første fantastiske kurv,som jeg selvfølgelig stadigvæk har, selvom jeg efterhånden har skilt mig af med alle mine "købekurve".

 

I 1996 var jeg så endelig på mit første pilekursus. Det var noget af det allerbedste jeg nogensiden har gjort for mig selv.

 

I årene der fulgte, var jeg på den ene kursus efter det andet, fordi jeg ikke kunne lade være.

 

Der var en årrække hvor jeg kun flettede og prøve at leve af det. Det var nogle gode år, men jeg måtte indse, at for at få den nødvendige inspiration og energi til arbejdet, var jeg nødt til at have et "almindeligt" arbejde.

 

Jeg underviser stadigvæk, så skulle du være interesseret, kommer jeg gerne til jer eller I er velkommen her i Pilehytten. Skriv efter priser og tider.

 

Jeg fletter når tiden og lysten er til det og det er den heldigvis stadigvæk tit. Jeg sælger mine kurve, her fra Pilehytten, på havnen i Hundested samt rundt på markeder.

 

Kig rundt på min siden, som har fået nyt udseende i 2016, jeg opdatere løbende, med nye billeder, kursus datoer og andet.